Firmaet Jesus Kristus bind 2

Forfatter: Nick Messenger
Sider: 338
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning
Omslagsillustrator: Albrecht Dürer
Forlag: Forlaget mellemgaard

Firmaet Jesus Kristus 2 handler om dogmet retfærdig krig, som helt forfærdeligt kom ind i den kristne tro og skabte umådelige krigskatastrofer og i hundredvis af millioner dræbte igennem de sidste 2.000 år.    Nick og datteren Lois bryder ind i en af Italiens mest berømte kirker, beliggende i Milano, og finder hemmeligt skjult i kirkefaderen Ambrosius’ gamle celle originale antikke dokumenter indeholdende moderkirkens, dvs. den katolske kirkes, første krigsdogmer. Til Nicks overraskelse var moderkirkens krigsdogmer baseret på verdslige hedenske romerske krigsretsregler.   Humanismens fader, Erasmus af Rotterdam, advokerede voldsomt for krigen som værende helt og aldeles ukristelig. Nick og Lois finder beviserne for, at Erasmus af Rotterdam og Søren Kierkegaard havde ret i deres påstande om kristne dogmatiske bedragerier.       
Uddrag af bogen  Nick greb lejligheden til at vriste sig løs og løb hen imod trappen, der gik nedad. I det samme vred Nick anklen lidt den forkerte vej og snublede ud over kanten af trappen og faldt nedad med hele kroppen. I sidste øjeblik fik Nick fat med en hånd på kanten af muren og hang med hele kroppen ned i dybet, ned over alteret langt nede.    Nick oplevede det, som om hans sidste sekunder her i livet var ved at rinde ud. Mens han hang med højre hånd om klippetrappen øverst, famlede han sig frem med venstre hånd for at finde noget at holde i. Men han skred langsomt nedad. Der var ikke noget at holde i. Da Nick var ved at opgive håbet og bad en bøn lynhurtigt, mærkede han, hvorledes en kæmpe hånd greb om hans håndled ovenfor og trak ham op i en lang kraftfuld bevægelse.         
Om forfatteren Som en følge af romanseriens kontroversielle karakter har forfatteren valgt at skrive under pseudonymet Nick Messenger.

Fakta om bogen
Titel: Firmaet Jesus Kristus bind 2
Forfatter: Nick Messenger
Sider: 338
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning
Omslagsillustrator: Albrecht Dürer
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere