Forlaget Gladiator lancerer bogklub

Gladiator har startet bogklubben Gladiator Abonnement, hvor medlemmerne vil modtage forlagets nyeste litteratur med posten.

Forlaget Gladiator har sat endnu et ben på deres forretning. I fredags sendte de bogklubben Gladiator Abonnement i luften – en ny forretningsmodel som skal knytte læserne endnu tættere til forlaget og til forlagets forfattere. 
Det koster ikke noget at tilmelde sig, og ved tilmeldingen modtager man en gratis bog fra Sandalserien, et guldkort og det nyeste nummer af litteraturmagasinet Texas Longhorn. Samtidig kan man som abonnent altid købe alle titler fra Forlagets bagkatalog med 30 procent rabat. 
”Det er nok ikke noget, som vi bliver superrige på,” fortæller Gladiators direktør Jakob Sandvad, ”men vi vil gerne gøre noget godt for vores læsere, og vi håber, de synes, det er spændende at være med. Så kan vi måske tjene nogle penge igennem abonnementsordningen (via øget bogsalg, red.), men det vigtigste er at gøre noget godt for vores læsere, som vi er rigtig glade for.”
 
Medlemmer inviteres til arrangementer
Der er ingen bindingsperiode på abonnementet, og man er ikke forpligtet til at købe abonnementsbogen eller et bestemt antal bøger årligt. Samtidig får man som abonnent også invitationer til en række særarrangementer.
”Vores abonnenter bliver inviteret til forfattermøder, foredrag og oplæsningsarrangementer,” fortæller Jakob Sandvad. ”Det gør vi også med vores skoler, hvor vi har forfatterne som undervisere. Vi tænker, at de her arrangementer skal være en stor del af Gladiator Abonnement.” 
Det første arrangement finder sted d. 17. december kl. 19, hvor Hans Otto Jørgensen vil fortælle om opgøret med Brandes og det moderne gennembrud.
 
Abonnementer inkluderer:
– De nyeste titler med 30% rabat og gratis porto
– 30% på hele Gladiators bagkatalog
– Henrik Bjelkes ’Hundrede Postkort fra Helvede’, Helga Johansens ’Hinsides’, Marie Bregendahls ’En Dødsnat’ eller Ingeborg Stuckenbergs ’Samlede værker’ – GRATIS
– Det nyeste Texas Longhorn ved indmelding, samt det nyeste Texas Longhorn fremover ved nye bestillinger (såfremt der er kommet et nyt blad siden sidste køb).
– Invitation til særlige arrangementer, foredrag, oplæsninger m.m.
– Ingen bindingsperiode (du kan altid opsige abonnementet)
– Guldkortet
– En mulepose
– Præsentation af alle de nye bøger på mail, to uger inden du modtager dem (bøgerne kan altid afmeldes)

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere