Forlagschef fratræder

Jesper Rossing (36) forlader Bazar Forlag, som han har ledet i de sidste fire år. Han indgav sin opsigelse fredag før vinterferien, oplyser han til BogMarkedet tirsdag den 17. februar. Han kan ikke længere træffes på forlaget.»Jeg ønsker at søge nye udfordringer efter mine fire år på Bazar,« siger han. Han har ikke noget nyt job i baghånden, men ønsker i fremtiden at...

Jesper Rossing (36) forlader Bazar Forlag, som han har ledet i
de sidste fire år. Han indgav sin opsigelse fredag før vinterferien, oplyser han til BogMarkedet tirsdag den 17. februar. Han kan ikke længere træffes på forlaget.

»Jeg ønsker at søge nye udfordringer efter mine fire år på Bazar,« siger han. Han har ikke noget nyt job i baghånden, men ønsker i fremtiden at koncentrere sig mere om det, han er kommet til brænde mest for: salg- og markedsføring.

Bazar Forlag i Danmark fortsætter med en kollektiv ledelse, bestående af de fire ansatte, Lene Møller, salg og marketing, Rikke Toft og Eva Birklund, redaktion, og Camilla Wahlgreen, PR, med reference til Bazar Forlags ejer Øyvind Hagen.

Jesper Rossing kan aflevere forlaget med et »fantastisk godt resultat for 2008, tiden og Bazar Forlags historie taget i betragtning«. Mere konkret kan han ikke udtale sig.

»Jeg har stor respekt for Øyvind Hagen som forlægger. Jeg
har lært mere af ham om forlæggeri end af nogen anden,«
slutter Jesper Rossing.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere