Forstå din hud

Forfatter: Laura Bonné og Sally Walker
Omslag: Hardback
Forlag: FADL's Forlag

Vi ønsker alle en pæn og sund hud, men det kan ofte være svært og uoverskueligt at finde rundt i, hvad man konkret kan gøre, og hvad der er godt for din hud.
”Forstå din hud” er en bog til alle, der ønsker at lære mere om huden, hvordan den fungerer, hvilke råd og teknikker man kan bruge. Alt du behøver for at blive ekspert i din og andres hud. 
Bogen kommer ind på emner som: hudens anatomi, hudens hormoner, hudanalyser, kemi, præparater, hudsygdomme, hudernæring, kosmetiske indgreb og meget mere. 
”Forstå din hud” er skrevet af Laura Bonné og Sally Walker. Laura Bonné har i en årrække undervist på den statsanerkendte kosmetiker uddannelse. Hun har ydermere været engageret i Danish Beauty Award som dommer og er desuden forfatter og skribent til flere danske magasiner samt har medvirket i tv med sine råd og faglige ekspertise. 
Sally Walker er Chartered Society Fysioterapeut med mere end 35 års erfaring, Nutrition Mediciner, Akupunktør, Hormonekspert, DNA analytiker og Certificeret Stress og Life Coach.

Fakta om bogen
Titel: Forstå din hud
Forfatter: Laura Bonné og Sally Walker
Omslag: Hardback
Forlag: FADL's Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere