Forunderlig mad

Undertitel: Serveringer, der overrumpler dine sanser
Forfatter: Katrin Joensen-Næs
Sider: 250
Omslag: Hardback
Forlag: FADL's Forlag

”Huh!?!” Man taber kæben efter et godt måltid. Og når kæben er på plads igen, forundres man. Det er credoet i Forunderlig mad – serveringer, der overrumpler dine sanser.

Brød med rødvin. Røget makrel og ærtesoufflé. Wasabigedeost og bagte jordbær.

Overraskende råvaresammensætninger, der fremkalder sansevækkende velsmag. Afsættet er lettilgængelige ingredienser, og fokus er på leg med smage og koncepter, der giver gode samtaler omkring middagsbordet. Læseren skal selv få mod på at lege. Bogen indeholder 96 opskrifter fordelt på morgenmad, brød & boller, smørrebrød & sandwich, småretter & forretter, aftensmad og dessert.

Forunderlig mad er skrevet af færøske Katrin Joensen-Næs.

Fakta om bogen
Titel: Forunderlig mad
Undertitel: Serveringer, der overrumpler dine sanser
Forfatter: Katrin Joensen-Næs
Sider: 250
Omslag: Hardback
Forlag: FADL's Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere