Fra Munksgaard til Danske Bank

Danske Bank har pr. 1. august 2001 ansat Bjarne Ponikowski som underdirektør og leder af investeringer i ikke børsnoterede aktier (Private Equity).Bjarne Ponikowski (40) kommer fra en stilling som direktør i Munksgaards Forlag, der indgår i den engelske Blackwell Science Group. I forbindelse med omstruktureringer på forlaget havde Bjarne Ponikowski netop opsagt sin stilling til...

Danske Bank har pr. 1. august 2001 ansat Bjarne Ponikowski som underdirektør og leder af investeringer i ikke børsnoterede aktier (Private Equity).
Bjarne Ponikowski (40) kommer fra en stilling som direktør i Munksgaards Forlag, der indgår i den engelske Blackwell Science Group. I forbindelse med omstruktureringer på forlaget havde Bjarne Ponikowski netop opsagt sin stilling til fratrædelse senest 31.12. Men så lang tid skulle der (naturligvis) ikke gå.
Bjarne Ponikowski er HA og HD i regnskab, har været hos Munksgaard siden 1990 og har fra 1999 været medlem af direktionen. Her har han bl.a. varetaget såvel investeringer i som frasalg af virksomheder.
Nr. 22/23 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere