Francesca

Forfatter: Lina Bengtsdotter
Originalsprog: swe
På dansk ved: Louise Ardenfelt Ravnild
Sider: 380
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress

Da Francescas bedste ven dør, sygner hun hen i misbrug og selvskadende handlinger og afbryder sine studier. Hendes forældre tager hende med til familiens landsted, herregården Gudhammar, for at hun kan få ro til at komme sig. Ingen vil lytte til Francescas mistanke om, at vennens død ikke skyldtes selvmord, men Francesca er fast besluttet på at finde ud af, hvad der i virkeligheden er sket. Ingen kan vide, hvor langt Francesca har tænkt sig at gå i sin søgen efter sandheden.
Tyve år senere er kriminalinspektør Charlie Lager optaget af en kompliceret efterforskning, da hun hører om teenageren Francesca, der forsvandt fra Gullspångsegnen. Noget i den uopklarede sag nager Charlie, og hun begynder at få mærkelige drømme om sin egen barndom: Hun går hen ad en grusvej sammen med sin mor, på vej til Sukkenes Dal og Tårernes Bæk. Hvad betyder de drømme, og hvad har de med Francesca at gøre?     
Da barndomsveninden Susanne beder om hendes hjælp til at få styr på sit liv, bestemmer Charlie sig for at rejse tilbage til Gullspång. Mareridtene fra barndommen og de ubesvarede spørgsmål om Francescas forsvinding følger med. Men Charlie opdager hurtigt, at ikke alle i byen sætter pris på hendes efterforskning af den gamle sag. 
FRANCESCA er anden bog om kriminalinspektør Charlie Lager, og er en stemningsfuld kriminalroman om tab og sårbarhed.

Fakta om bogen
Titel: Francesca
Forfatter: Lina Bengtsdotter
Originalsprog: swe
På dansk ved: Louise Ardenfelt Ravnild
Sider: 380
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere