Frihåndshækling

  • Nye udgivelser
  • 06/03/2017
  • Turbine

Undertitel: Hækling med muligheder
Forfatter: Carol Meldrum
Sider: 144
Omslag: Indbundet
Forlag: Turbine

Frihåndshækling handler om at lege med masker og former og være kreativ med farver og teksturer. Tag på en rejse med garn og hæklenål og se, hvor du ender. Det kan være en intimiderende tanke i starten, men når du kaster dig ud i det, vil du få mere tiltro til dine kreative evner og opdage, at der ikke er nogen rigtig eller forkert vej i frihåndshæklingens verden.

 

Frihåndshækling inspirerer til kreativitet, og gennem hver af bogens 30 projekter bliver du opfordret til at finde og udvikle din egen stil. Flotte farvebilleder og simple instruktioner hjælper dig i gang med projekter som: Patchwork dug, Bølgede bøllehat, fingerløse vanter, hyggelig kopholder, blomstrede sjaler og notesbogcover.

 

I Frihåndshækling får du en introduktion til de teknikker og tricks, som gør frihæklingen til en leg. Du lærer om garntyper, spændinger og teksturer i hækleriet, samt kanter, organiske former, blonder, lapper og cirkler og hvordan du kan patchworke det hele sammen. Bogens opskrifter stiger i sværhedsgrad, som du hækler dig gennem dem, og den kreative frihed har ingen grænser.

 

Fakta om forfatteren

Carol Meldrum er tekstildesigner, workshopholder og forfatter til mange populære bøger om hækling og strik. Som barn lærte hun at strikke, hækle og sy af sin mor og bedstemor.

Carol har arbejdet som designer for mange modebutikker og for det internationalt anerkendte garnmærke Rowan. Hun deler ud af sine strikke- og hækletalenter på workshops over hele verden. Carol er også forfatter til den morsomme og originale Strik din egen kæreste. Se mere om hendes arbejde på beatknit.com.

 

Fakta om bogen
Titel: Frihåndshækling
Undertitel: Hækling med muligheder
Forfatter: Carol Meldrum
Sider: 144
Omslag: Indbundet
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere