Gammelpot 12

  • Nye udgivelser
  • 26/11/2020
  • Cobolt

Undertitel: Drilledyret
Forfatter: Thom Roep
Originalsprog: dut
På dansk ved: Edith Månsson
Serie: Gammelpot
Tegner: Piet Wijn
Sider: 56
Omslag: Indbundet
Forlag: Cobolt

Der sker meget mystiske ting i den hyggelige by Gammelstrup … en pølse bliver til to pølser, en sko bliver til to sko, en ko bliver til to køer!   
Gammelpot kommer til at tænke på, at drengen Knipse-Pif, der kan trylle ved at knipse med fingrene, bor i nærheden. Det er dog ikke ham og hans kusine Kirstine og fætter Christian, der laver ballade … men derimod et virkelig irriterende og plagsomt drilledyr! Snart står hele byen på den anden ende, og Gammelpot må hjælpe de tre børn med at forsøge at bringe orden i kaos.   
Ekstra historie: Gammelpots juleeventyr – hvori en sur og gnaven bondemand er lige ved at ødelægge julen for både Gammelpot og julemanden!   
Med ekstramateriale fra Gammelpots Skatkammer, hvor forfatteren Thom Roep denne gang blandt andet fortæller om, hvad forskellen er på en tegneserie og en illustreret historie – og hvad er egentlig vigtigst: tekst eller tegninger? Samt hvad trolddom og trylleri kan gøre for en fortælling – og hvorfor Knipse-Pif og hans kusine Kirstine og fætter Christian blev tilbagevendende figurer i Gammelpots eventyr.
Pressen skrev om de nye udgaver af Gammelpot:    »Stærkt underholdende ... har alt, hvad et klassisk eventyr skal rumme ... En tidløs perle.« ******  – Nummer9   
 »Mesterligt værk« *****– Serieland   
»Frisk og klar til at levere underholdning til nutidens tegneserielæsende børn.« ****– Nordjyske   
»Tegningerne er mildt sagt fremragende og fremstår lige så levende, varme og eventyrlige nu, som de gjorde, da serien var ny. En vidunderlig børnetegneserie ... Ud over de fine tegninger rummer fortællingen en del humoristiske indslag, som både kan nydes af børnene og den voksne (op)læser.«  – DBC lektør

Fakta om bogen
Titel: Gammelpot 12
Undertitel: Drilledyret
Forfatter: Thom Roep
Originalsprog: dut
På dansk ved: Edith Månsson
Serie: Gammelpot
Tegner: Piet Wijn
Sider: 56
Omslag: Indbundet
Forlag: Cobolt


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere