Gave til ham: Find kærligheden som i litteraturen

  • Bøger på bloggen
  • 30/10/2018
  • T J

Det kan være lidt af en udfordring at finde den helt rigtige gave til ham. Der findes mange muligheder – båder materielle som fysiske aktiviteter og oplevelser.

Måske har han besluttet sig for at fokusere mere på sin krop og velvære og derfor gerne vil gøre lidt mere ud af at dyrke motion og spise sundt. Nedenfor guider vi dig til, hvordan du kan hjælpe ham på vej ved at starte med at lave en kostplan… Det kan måske også hjælpe ham med at finde den store kærlighed.

 

Sådan laver du en kost7plan

En kostplan er en udførlig og meget præciseret plan for, hvad man må spise i løbet af ugen, når man gerne vil leve sundere. Det er altid en god ide at inddele kostplanen i de forskellige måltider, der er nødvendige i løbet af en dag. Hvis intentionen er at give din far, kæreste eller søn planen, skal du på forhånd vide, hvad han kan lide, og hvor mange måltider han skal have alt efter vægt, alder og behov.

Når du laver en kostplan, er det essentielt, at du husker at skrive det specifikke kalorieindtag på. På den måde kan du hjælpe ham til at holde øje med, hvor mange kalorier han indtager per dag. Kalorieindtag er nemlig én af de vigtigste faktorer i kampen om vægttab. Hvis du vil vide mere om, hvordan du udregner det rigtige kalorieindtag, kan du læse mere her. Derefter kan du nemmere lave kostplanen og planlægge de forskellige måltider ud fra det bestemte kalorieindtag.

Næste skridt: sådan kommer han i gang med motionen og kærligheden

Når du først har lavet kostplanen klar, er næste skridt at hjælpe ham i gang med motionen. Maden kan nemlig ikke alene hjælpe ham til et sundere liv samt vægttab. Motionen skal sørge for, at han kommer i form, og på den måde samtidig få mere overskud og energi i hverdagen. Men hvor skal du starte, og hvordan kan du bedst muligt motivere ham til at komme i gang? 

Hvis han starter i et motionscenter kan han hurtigt komme i gang med nogle simple øvelser. Det største problem kan dog være motivationen. Men hvis han tilmelder sig nogle dating sites, kan det være, at der er lidt ekstra motivation. Han skal jo se godt ud, når han skal på sin første date.

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere