Gert Frost bliver adm. direktør i Fonden DBK

  • Nyt om navne
  • 08/12/2020
  • DBK

Adm. direktør i TAXA 4x35, Gert Frost, tiltræder som ny adm. direktør i Fonden DBK. Den nye direktør vil styrke DBKs relationer til kunderne og de øvrige interessenter i værdikæden, blandt andet med en ny IT-platform.

Gert Frost får det overordnede ansvar for at effektivisere DBK’s kerneforretning, som er at ekspedere bøger til boghandlere og andre detailbutikker, offentlige kunder, virksomheder og private på vegne af forlag og internetforhandlere.

Samtidig får Gert Frost ansvaret for at videreudvikle og fremtidssikre DBK’s rolle i et bogmarked i hastig udvikling. Relationerne til kunderne og øvrige interessenter i værdikæden skal styrkes, og her forventes den igangværende udskiftning af DBK’s IT-platform til nyeste generation at komme til at spille en afgørende rolle.

Bestyrelsesformand i DBK, Hans Peter Nordstrøm Nissen er særdeles tilfreds med, at det er lykkedes at rekruttere netop Gert Frost, der i nogle år har været næstformand i DBK’s bestyrelse.

”Vi har med Gert fundet en profil, der 100 % matcher de udfordringer, vi står med i DBK i de kommende år. Vi er allerede nået langt med genopretningen af DBK, men der er fortsat langt igen, ligesom nye strategiske muligheder og udfordringer tårner sig op. På grund af vores relationer fra bestyrelsesarbejdet kender Gert allerede virksomheden, og vi kender Gert, og jeg er derfor helt sikker på, at begge parter har truffet det helt rigtige valg.”

”Det er en stor glæde, at det også er lykkedes at lande en aftale med Søren Riis, der har fungeret som adm. direktør i de seneste seks måneder. Søren Riis skulle blot passe direktørjobbet, indtil vi fandt den permanente direktør, men Søren har gjort det så godt med en struktureret tilgang til opgaven og en stor kommerciel erfaring, at vi har tilbudt ham at fortsætte i DBK i rollen som CCO, hvilket Søren glædeligvis sagde ja til," tilføjer Hans Peter Nordstrøm Nissen.

Gert er i dag adm. direktør i TAXA 4x35 og har tidligere i sin karriere blandt andet været adm. direktør i lodsvirksomheden DanPilot, adm. direktør i DSB S-tog og kommerciel direktør i DSB.

”Jeg glæder mig til at starte arbejdet og byde ind med min erfaring. DBK er og skal blive ved med at være bogbranchens foretrukne partner. Med moderniseringen af IT-platformen styrkes mulighederne for øget samarbejde og for at træde et skridt mere ind i digitaliseringen”, udtaler Gert Frost.

Sammen med Gert Frost og CCO Søren Riis vil CFO Jesper Almstrup udgøre den fremtidige direktion i DBK. Gert Frost tiltræder i løbet af nogle måneder og forlader i den anledning DBK’s bestyrelse.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere