Godt nok

Undertitel: 10 bud på en venligere hvedag
Forfatter: Astrid Thorhauge og Thilde Højen
Omslag: Hæftet
Forlag: Byens Forlag

Her er 10 bud på en venligere hverdag
Ny bog er spækket med med sjove spil og lege, der skal få folk til at anerkende, at de gør det godt nok til daglig. Bogen er ifølge forfatterne en slags omvendt bibel. 
Vi er mange, der har svært ved at få øje på alle de små ting, vi lykkes med. Vi har travlt. Vi stresser. Oghar mindst ligeså travlt med at kigge på alt det, ’de andre’ kan, opnår og spiser. Hvorfor er det så sværtfor så mange at være tilfreds?
Med bogen Godt nok - 10 bud på en venligere hvedag ønsker de to forfattere at invitere læseren – og læserens kollegaer, venner og familie – til at skrue på blikket og succeskriterierne og stille skarpt på alt det, vi faktisk allerede gør. Og gørgodt. Det handler ikke om at gøre eller lære noget nyt, men om at snakke lidt mere om det, derallerede lykkes.
Godt nok er bygget op over 10 (til)bud, som man kan bruge som man vil - men helst sammen medandre. Den er spækket med spil og selskabslege, som inviterer til nye måder at tale om hverdagen.Tag et spil Rutine-Bingo med dine venner, start personalemødet med Tilfredshedshjulet eller invitértil SnakBar om Spildtid. Her kan man osv.
Godt nok er en kreativ skab-selv-bog og selskabs-bog, som opfordrer læseren til at se på egne og ‘deandres’ hverdag på en ny og venligere måde. Godt nok er en omvendt bibel, som tilbyder læserenfrihed til at synes godt om de små hverdagssucceser.

Fakta om bogen
Titel: Godt nok
Undertitel: 10 bud på en venligere hvedag
Forfatter: Astrid Thorhauge og Thilde Højen
Omslag: Hæftet
Forlag: Byens Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere