Gratis e-bøger til børn

Forlaget Carlsen går børnebøger som e-bøger gratis tilgængelige i resten af marts.

To af Lindhardt & Ringhofs underforlag kommer børn og unge, lærere og forældre til hjælp, mens karantænen hærger.

I morges lancerede undervisningsforlaget Alinea virtuel undervisning i matematik og dansk for mellemskole og udskoling, og samtidig åbner forlaget for adgang til sine digitale webportaler med læremidler.    

På onsdag lanceres websiden khcarlsen.dk, som børnebogsforlaget Carlsen står bag. Siden kører måneden ud.

Her er et bredt udvalg af gratis børnebøger fra Carlsen skrevet af kendte forfattere som Sebastian Klein, Sarah Engell, Kim Fupz Aakeson, Katrine Marie Guldager og Jacob Riising.

Der er bøger både til elevernes frilæsning og bøger, som lærerne kan bruge som udgangspunkt for fjernundervisning. Der er lavet gratis undervisningsforløb til en række af bøger, oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Forlagschef Christian Bach fortæller:

”Umiddelbart efter Statsministerens pressemøde onsdag aften gik vi i gang – og så er det ellers gået hurtigt med at få udviklet et website og med at få taget kontakt til vores forfattere og illustratorer. Samtlige rettighedshavere, vi har spurgt, har svaret med et rungende JA!

Det, synes jeg, er ret fantastisk. Jeg håber, at rigtigt mange børn og lærere – og måske også alle de ‘skoleløse’ børns forældre – vil få glæde af alle de gode bøger i denne sære tid, hvor intet er, som det plejer.”

Det kræver UNI-login at få adgang til websiden.

Foto: iStock/Getty Images.

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere