Grisha 2: Den sorte kætter

Forfatter: Leigh Bardugo
Originaltitel: Grisha 2: Siege and Storm
Originalsprog: eng
På dansk ved: John Lysmand
Serie: Grisha
Sider: 480
Omslag: Indbundet
Forlag: Forlaget Alvilda

ALINA STARKOW – pigen med de magiske kræfter – er flygtet fra Ravka og Mørkningen, og nu må hun sammen med Mal forsøge at overleve i et fjendtligt område og holde sin identitet som Solopvækker skjult. Samtidig vokser hendes kræfter – og hendes fortid og skæbne vinder ind på hende. 

STURMHOND – en lovløs og skrupelløs kaperkaptajn – tager Alina og Mal til fange og fører dem ud på en farefuld rejse, hvor Alina opdager nye sider af sig selv. Men Sturmhond er ikke bare kaperkaptajn. Og han har sin helt egen dagsorden.

MØRKNINGEN – Ravkas farlige leder – dukker frem af skyggerne med frygtelige, nye kræfter og en ny og dødsensfarlig plan, som kan ødelægge alt. Både Alina, grishaerne og Ravka er i fare, hvis han får held med den.

Der hviler et tungt ansvar på Alinas skuldre. Skal hun vælge sit land og sine kræfter eller den kærlighed, hun altid har troet var hendes skæbne? Lige meget hvad hun vælger, risikerer hun at tabe det hele i den krig, der er på vej.

"Den sorte kætter" er anden bog i Grisha-trilogien.


Anmeldelser:

“Tryllebindende ... Bardugos verden vil give dig kuldegysninger.” – New York Times

“Et førsteklasses eventyr, en bevægende kærlighedshistorie og et fængslende mysterium i én bog.” – Rick Riordan, forfatter til Percy Jackson-serien.

Fakta om bogen
Titel: Grisha 2: Den sorte kætter
Forfatter: Leigh Bardugo
Originaltitel: Grisha 2: Siege and Storm
Originalsprog: eng
På dansk ved: John Lysmand
Serie: Grisha
Sider: 480
Omslag: Indbundet
Forlag: Forlaget Alvilda


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere