Guddommelige Samtaler Med Min Mor

Undertitel: Spirituel Lærebog
Forfatter: Lisbeth Munk Ralsted
Sider: 140
Omslag: Hardback
Forlag: Books on Demand

Guddommelige Samtaler er en bog, der handler om samtaler mellem Lisbeth Munk Ralsted og hendes afdøde mor Aase Munk Ralsted.
Aase Munk Ralsted døde i 2008 af kræft i hjernen. Den kræftsygdom som betegnes Glioblastom.
Bogen fortæller om hendes liv som hun ser det nu fra den anden side, den fortæller om hendes tanker og følelser mens hun levede og om årsagen til hendes sygdom. Hun fotæller om det ansvar vi har hver især til hinanden mens vi lever og om hvor meget det betyder for at vi lytter godt efter os selv. Hun ønsker at viderebringe, oplysning om, at frygt, vrede og sorg er meget store følelser, som har en meget stor kraft i at få celler til at dele sig i en uhensigtsmæssig retning.
Bogen skildrer at tanker har kraft, at tanker skaber følelser og disse følelser kan sætte sig til sygdom hvis de ikke bearbejdes, og at forskellige følelser knytter sig til bestemte områder i vores krop.
Aase Munk Ralsted beskriver livet efter døden, at døden ikke eksisterer, men kun er en port til en anden verden.

Bogen henvender sig til dig, der er interesseret i at vide mere om livet efter døden, den henvender sig til dig, der har mistet, til dig der ser at sygdom er noget vi selv skaber og med de rette betingelser og hjælp, kan vi også selv gøre noget ved den langt hen ad vejen. Den henvender sig til dig, der mærker at Gudommelige Samtaler er en bog, der taler til hjertet i dig.

Bogen er en spirituel lærebog, der lægger op til kommende foredrag om kontakt til den anden verden, til spirituel sygdomslære, til psykisk vold og om efterlivet på mange planer.

Fakta om bogen
Titel: Guddommelige Samtaler Med Min Mor
Undertitel: Spirituel Lærebog
Forfatter: Lisbeth Munk Ralsted
Sider: 140
Omslag: Hardback
Forlag: Books on Demand


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere