Guds hævn

Det lader til, at der eksisterer et ufærdigt manuskript til et fjerde bind i Stieg Larssons Millenium-serie. Ifølge Eva Gabrielsson, som i over 30 år var kæreste med Stieg Larsson, er manuskriptet på omkring 200 sider, og titlen er Guds hævn. Eva Gabrielsson har netop i Sverige udgivet Millenium, Stieg og jeg, og det er i forbindelse med denne udgivelse, at hun har fortalt om manuskriptet i...

Det lader til, at der eksisterer et ufærdigt manuskript til et fjerde bind i Stieg Larssons Millenium-serie. Ifølge Eva Gabrielsson, som i over 30 år var kæreste med Stieg Larsson, er manuskriptet på omkring 200 sider, og titlen er Guds hævn. Eva Gabrielsson har netop i Sverige udgivet Millenium, Stieg og jeg, og det er i forbindelse med denne udgivelse, at hun har fortalt om manuskriptet i svensk tv.

Millenium-trilogien er foreløbig solgt i 47 millioner eksemplarer på verdensplan, men om fjerde bind udkommer, afhænger i høj grad om, det lykkes at bilægge den bitre strid mellem Gabrielsson og Larssons arvinger, som har kørt, siden bøgerne udkom. Eva Gabrielssons bog om hendes liv med Stieg Larsson kommer på dansk i slutningen af marts på Forlaget Per Kofod.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere