Gyldendal Stream gøres permanent

Nødløsningen blev en succes og fortsætter. Desuden opgraderes konceptet fremover.

Utallige litteraturinteresserede i Danmark - inklusive BogMarkedet - har været begejstrede for Gyldendals digitale indspark her under karantænen med konceptet Forfattermorgen med forfattere og andre i studiet og Mikkel Fønsskov som nysgerrig interviewer. Programmerne kan ses på forlagets Facebook-side.

Den digitale sendeflade har været omfattende, for ud over Forfattermorgen var der været Forfatteraften med oplæsning, udfoldede portrætter i serien Forfatterliv og et påskeferie-format for børn. 

Tilsammen er initiativerne blev en stor succes.

"Det har hele tiden været planen, at vi vil have Danmark til at mærke læselysten, også hvis det betød, at vi selv skulle ud og banke på døren hos folk. Gyldendal Stream har bare gjort det nemmere at blive inviteret ind i stuerne. Der er vi nu, vi har tænkt os at blive, og om lidt sidder vi også med til kaffe hos din nabo," siger eventchef hos Gyldendal, Christina Thiemer, i en pressemeddelelse.

Gyldendal Stream kommer inden for kort tid til at indeholde flere online-formater.

"Jeg glæder mig enormt til at tale endnu mere om litteratur, læsning og bøger. Vi kan mærke, at folks appetit efter fordybelse omkring litteraturen er stor. Med vores nye program bringer vi samtalen om litteraturen i centrum med spændende gæster og inddrager folk, der ser med.

Vi ser det som en slags public service-forpligtelse at tale om og diskutere litteraturen - både den brede og smalle," siger Mikkel Fønsskov.

---

Foto: Mikkel Fønsskov. Fotograf: Martin Hansen.

 

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere