Gyldendal udvider sine aktiviter

Kæmpeforlaget har anskaffet sig aktiemajoriteten i MentorDanmark, der tilbyder hjælp til elever i folkeskole og gymnasier. Og samarbejdet synes at give god mening for begge parter.

Såvel forlag som andre aktører i bogbranchen har igennem efterhånden mange suppleret deres forretning, boghandlernes varesortiment med spil og legetøj og måske endda posthus i butikken er et eksempel.

Et andet eksempel er forlaget Gyldendal, der for nylig lancerede Gyldendal Studio med litteraturorienteret fan-merchandise.    

Nu har kæmpeforlaget igen udvidet forretningen med købet af 60 % af aktierne i virksomheden MentorDanmark ApS, der tilbyder og koordinerer privat lektiehjælp i mentorforløb for børn og unge. Gyldendal er i forvejen i højeste grad involveret i undervisningsverden og tilbyder således både digitale og analoge læremidler. 

Gyldendals køb får også stor betydning for MentorDanmark. Stifter og adm. direktør i MentorDanmark, Nicklas Kany, forlkarer:

”Vi kan nu i langt højere grad udvikle indholdsbaseret lektiehjælp og lignende aktiviteter. Det bliver en fordel for mentorerne og til stor gavn for dem, vi er sat i verden for – de mange børn og unge. Vi supplerer hinanden godt, og jeg ser i den grad frem til den videre rejse.”


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere