Hækleguiden

  • Nye udgivelser
  • 06/10/2017
  • Turbine

Forfatter: Tracey Todhunter
Originaltitel: Learn it, Love it Crochet
Originalsprog: eng
På dansk ved: Miriam Hummelshøj
Sider: 160
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine

Vil du gerne lære at hækle, men ved du ikke helt, hvordan du kommer i gang? Eller er du en øvet hækler, der søger nye udfordringer? Med Hækleguiden kan du lære både grundlæggende og videregående teknikker og mønstre i dit helt eget tempo. Tracey Todhunter giver uddybende information og ekspertråd, så du undgår de typiske begynderproblemer

Hækleguiden er inddelt i 5 kapitler, som følger dig fra de allerførste masker til de sidste finesser. Trin for trin-billeder gør det nemt at følge forklaringerne, og hvert kapitel indeholder overskuelige startprojekter, der gør det nemt at afprøve dine nye færdigheder. Udover Traceys opskrifter deler 4 gæstedesignere deres egne yndlingsopskrifter, der inspirerer til at arbejde med teknikken som en rigtig hækledesigner.

Om forfatteren
Tracey Todhunter er en af Storbritanniens mest velansete hækledesignere. Hun har mere end 20 års erfaring med undervisning og forstår at opbygge selvtilliden hos begyndere. Med klare instruktioner og projekter, der er nemme at gå til, udfordrer hun sine elever til at udvikle deres evner og lære nye mønstre, der kan bruges til et væld af projekter - kun fantasien sætter grænser!

Fakta om bogen
Titel: Hækleguiden
Forfatter: Tracey Todhunter
Originaltitel: Learn it, Love it Crochet
Originalsprog: eng
På dansk ved: Miriam Hummelshøj
Sider: 160
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere