Højt Spil

Forfatter: Rune Stefansson
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Sara Brasse
Forlag: Byens Forlag

En islandsk fodboldspiller bliver slået ihjel i Roskilde. En berømt fodboldleder dør på sin landejendom syd for München. Privatopdager Marcelo Krankl og hans makker, Toni Toro, hyres først af FC Roskilde, derefter af FC Bayern München. Begge steder er der mistanke om matchfixing.
Fodbolden på globalt plan – fra små ligaer til de bedste hold i verden – er truet af syndikater fra Asien. I Bayern München sætter direktionen sig til modværge. De spiller højt spil. Og de skarpe kinesiske flækkeknive kløver.
Højt spil er en bloddryppende krimi om et omsiggribende problemkompleks i den globale sport: bestikkelse, trusler, vold og manipulation af resultater. Samtidig er bogen et intenst drama om, hvor langt mennesker vil gå for at ændre deres omdømme. En velfortalt roman om fodbold, lidenskab og kærlighed.
Marcelo Krankl er en kompromisløs, dameglad dansk-chilensk privatopdager. I Marcelo Krankl-serien er hidtil udkommet tre bind: Blockbuster, Baby Rasta og Den sidste olie. Seriens stærkt roste bøger kan læses uafhængigt af hinanden.
Se mere på Krankl.dk.

Fakta om bogen
Titel: Højt Spil
Forfatter: Rune Stefansson
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Sara Brasse
Forlag: Byens Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere