Han er ikke nem at skræmme!

Uimponeret og fortrøstningsfuldt går det atter løs med Stephen King på nettet. Siden den 5. marts har man kunnet læse lange uddrag fra hans nye roman »Dreamcatcher« via Time Magazine på adressen www.time.com/time/ dreamcatcher. Som en ekstra prik over i’et kan man høre uddragene som lydfiler hos Time – oplæst af skuespilleren Jeffrey DeMunn, som spillede...

Uimponeret og fortrøstningsfuldt går det atter løs med Stephen King på nettet. Siden den 5. marts har man kunnet læse lange uddrag fra hans nye roman »Dreamcatcher« via Time Magazine på adressen www.time.com/time/ dreamcatcher. Som en ekstra prik over i’et kan man høre uddragene som lydfiler hos Time – oplæst af skuespilleren Jeffrey DeMunn, som spillede en af rollerne i filmatiseringen af Kings roman The Green Mile.
Og mens vi er i USA, så forlyder det, at forlaget HarperCollins for alvor vil gå ind på e-bogs markedet. Blandt de første e-titler finder man romanen Soul Mountain af nobelprisvinderen Gao Xingjian – forsynet med den trykte tekst fra den tale, som den kinesiske forfatter holdt i forbindelse med prisoverrækkelsen sidste efterår (se mere på www.harpercollins. com/hc/perfectbound). Men hvad skal vi egentlig med alle disse e-bøger, der kommer i en lind strøm fra især USA og Storbritannien? Tja – måske man helt skal lade være med at tænke på dem og koncentrere sig om andre ting. I hvert fald udtaler Gyldendals direktør, Stig Andersen, i et interview med Computerworld, at man gør klogest i at glemme e-bøgerne og i stedet tænke i digital distribution!
10/11 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere