Cirkelines museskole

Efter fem års pause er Hanne Hastrup tilbage med endnu en bog om den elskelige lille alf i den røde kjole. Denne gang lærer Cirkeline og hendes venner om alfabetet.

Den lille alf, der bor på tegnerens skrivebord, er tilbage sammen med vennerne Ingolf og Frederik. De to mus skal lære om bogstaverne, så derfor har Cirkeline lavet en skole. Her lærer hun musene om alfabetet og bogstaverne – hvordan ser de ud, hvilke lyde siger de, og hvordan rimer man? Undervisningen foregår både indenfor og ude i haven.

 

Med sjov og leg introducerer Cirkelines museskole børn inden skolealderen til bogstavernes verden. Hanne Hastrups genkendelige tegninger akkompagnerer den sjove fortælling og lader børnene gå på opdagelse i Cirkelines farverige univers. 

 

Hanne Hastrup (f. 1940) Tegner og forfatter af blandt andet den folkekære alf, Cirkeline. Siden debuten med den første bog om Cirkeline i 1969, har Hanne Hastrups lille pige i den røde kjole og hendes to musevenner været en integreret del af dansk børnekultur.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere