Hans Reitzels Forlag overtager universitetsforlaget Pejus

Pressetekst: Hans Reitzels Forlag har 1. januar 2018 overtaget universitetsforlaget Pejus, der igennem en årrække har udgivet juridiske fagbøger, primært til jurastudiet.

-Det er med stor fornøjelse, at vi kan fortælle, at Hans Reitzels Forlag overtager Universitetsforlaget Pejus. Vi har igennem længere tid haft et godt øje til den portefølje, som Peter Mortensen har bygget op i samarbejde med sine forfattere, og det glæder os meget, at forlagets grundlægger tør betro os det videre arbejde med forlaget, siger forlagschef Henriette Thiesen.

Pejus har været ejet og drevet af professor, dr.jur. Peter Mortensen, der fremover vil være tilknyttet Hans Reitzels Forlag som forfatter og rådgiver.

-Vi ser frem til fortsat at udgive bøger på det meget høje faglige og formidlingsmæssige niveau, som Pejus er kendt for og udvikle endnu flere juridiske kvalitetsbøger sammen med Peter Mortensen fremover, tilføjer hun.

Hans Reitzels Forlag overtager med det samme de praktiske opgaver med salg, lagerføring, genoptryk osv. I en overgangsperiode vil hjemmesiden pejus.dk være tilgængelig, indtil overflytningen er helt gennemført.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere