HarperCollins´ bogefterår

Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram hos os. Alice Scott Krogh lægger ud som første stemme.

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer – sådan i grove træk? 

”Vores udgivelser spænder vidt i dette efterår: Fra unikummet David Walliams med ‘Midnatsbanden’ til de 8-12-årige læsere med ufatteligt masser af humor og ikke mindst morale i børnehøjde.

Vores nye satsning til samme målgruppe er Anna James med ‘Tilly og bogvandrene – den magiske boghandel’, hvor karakterer fra børnebogsklassikerne tager Tilly med på eventyr.

Til krimi/thriller-elskerne har vi Karin Slaughters ‘De tavse kvinder’, som tager fat om voldtægt og mord mod kvinder, men også om USA's Bad Cops. Karin Slaughter siger selv: ”Der er Bad Cops, og der er Good Cops, og så er der Good Cops som tager Bad Decisions.”

Engelske Sarah Morgan tager os på en romantisk tur i vinterlandet med ‘Vinterbryllup’, og af danske forfattere har vi Mikael Lindholm og Lisbeth Zornigs thriller ‘Konkursklubben’, som udkommer 23. november – tredje bog om Tessa og Adam og med et forrygende ‘statement’ over for kammeradvokaten.

Vi ser frem at fejre Lars Muhls 70-års fødselsdag med nok efterårets smukkeste forside og spirituelle indhold, ‘Lystrilogien’, hvor vi har samlet ‘Zöe’, ‘Taxo Luma’ og ‘Lyset i et menneskes hjerte’. Et statement over Lars Muhls forfatterskab og vision for os som mennesker.”

 

Hvilke udgivelser venter I jer mest af?

”Det er det sværeste spørgsmål til en udgiver, da vi altid forventer os meget af alle vores udgivelse og omvendt. Det er jo som at lade en forælder vælge imellem sine børn.

Så Hammer og Hammers historiske spændingsserie Venner og fjender, som fik spændt ben for sig ved at udkomme 2. marts, lige inden I ved nok.

Hertil kommer Slaughter, Lindholm og Zornig, Walliams, James, Muhl og Morgan, ja, og Kaae og Kuskners ‘Midassyndromet’, som på uhyggelig vis har forudset danske bankers korrupte gerninger med hvidvaskningsskandalen.

Selvskrevet er Matildas Gustavssons beskæmmende undersøgelse af #MeToo-skandalen i Det Svenske Akademi i ‘Klubben’.”

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere