Havpigen Alea

  • Nye udgivelser
  • 17/03/2017
  • Turbine

Undertitel: Vandet kalder
Forfatter: Tanya Stewner
Originaltitel: Der Ruf des Wassers
Originalsprog: ger
På dansk ved: Maj Westerfeldt
Sider: 226
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

Det iskolde vand slog sammen over hende, og Alea blev grebet af dødsangst. Desperat begyndte hun at slå om sig med arme og ben. Hendes hjerte bankede så hårdt mod hendes ribben, at hun troede, hun skulle knække over på midten. Det her var hundrede gange farligere end et skybrud, og tusind gange farligere end vanddråber. Hun var nede i havet, vandet bruste omkring hende, det var overalt, det omsluttede hendes krop og hendes hud. Hvert øjeblik kunne hun få et allergisk chok.
Alea har en meget sjælden sygdom og må for alt i verden ikke komme i kontakt med koldt vand. Derfor har hun sådan nogle mystiske handsker på, drikker kun varm te og har altid en paraply med sig, når hun går ud. For vand er livsfarligt for hende. Det var hendes mors sidste ord, før hun overlod Alea til en plejemor og forsvandt for altid. Da Aleas plejemor bliver syg, bliver Aleas trang til at kende sit ophav endnu stærkere, og da hun tilfældigt møder de seje børn på skibet Crucis, drager hun med dem ud i verden for at opsøge sandheden om den mor, der forlod hende.

Med om bord på Crucis er ikke kun venskab og sammenhold, men også en hel del hemmeligheder. Hvorfor lyver pigen Tess om sine forældre? Og hvem er den mystiske Lennox, som kun Alea kan se, og som hun føler et tæt bånd til, selvom hun aldrig har mødt ham før?

Pludselig en dag bliver Alea slynget over bord under en storm, og fra da af ved hun, at hun selv bærer på den største hemmelighed af dem alle …
 Tyske Tanya Stewner (f. 1974) læste litteraturvidenskab, inden hun begyndte at arbejde som oversætter og forlagsredaktør. I dag lever hun udelukkende af at skrive.
Hun har blandt andet skrevet børnebogsserien Liliane Susevind, der er oversat til flere sprog og er udkommet på dansk på Turbine forlaget.

Claudia Carls (f. 1978) er illustrator og forfatter og illustrerer både sine egne og andres børne- og ungdomsbøger.

Fakta om bogen
Titel: Havpigen Alea
Undertitel: Vandet kalder
Forfatter: Tanya Stewner
Originaltitel: Der Ruf des Wassers
Originalsprog: ger
På dansk ved: Maj Westerfeldt
Sider: 226
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere