Herbert - Mysteriet på Perleøen

Vi er stolte af at kunne præsentere en debuterende forfatter, Cathrine Fabricius, der har kastet sig over en figur ved navn Herbert. I serien følger læserne Herbert og hans venner på eventyr. Illustrationer er lavet af den berømte franske tegner Thierry Capezzone, bosat i Danmark. Thierry er kendt for at have tegnet bl.a.:
H.C. Andersen Junior - Daniel og Alisha - Rasmus Klump - Daisy, en prinsesse i Danmark og meget mere.

Mysteriet på Perleøen er bog nr. 1 i en længere serie

Herbert – Seriens hovedperson er Herbert. Han stammer fra den berømte Støvleberg-slægt.

Han er skomager og bor i byen Stillestrup på Perleøen. Herbert har sideløbende med sit skomagerarbejde i al hemmelighed taget en uddannelse som detektiv, og denne uddannelse får han altid brug for i de forskellige bøger i serien.

Herbert har altid sit læderforklæde på. Forklædet har nogle helt særlige lommer. I lommerne er der alle mulige ting, som han kan tage op, og som kan bruges i enhver situation.

Grev von Svimmelhed – I Herberts hat bor tusindbenet Grev von Svimmelhed. Han stammer fra en adelig tusindbensslægt. Han har et perfekt overskæg formet som et cykelstyr og er altid nydeligt klædt med butterfly og vest, hvor der i den ene lomme hænger en monokel i en guldkæde.

Grev von Svimmelhed har sko på sine 999 fødder, men mangler én sko på fod nr. 1.000, fordi han har et træben efter en alvorlig ulykke. Han har fået navnet Grev von Svimmelhed, fordi den manglende sko får ham til at gynge ekstra meget, når han går, så man bliver helt svimmel af at kigge på ham.

Grev von Svimmelhed er altid med oppe i hatten. Han støtter og hjælper Herbert gennem de eventyr og mysterier, de oplever i bøgerne.

Lauben – Herberts hund, Lauben, kan tale, og han taler rigtig meget! Han er meget kærlig og omsorgsfuld og føler en særlig kærlighed til Herbert, som for år tilbage tog ham med hjem fra en hundekennel.

Lauben er en glad, lille dværghund med en blød brun og hvid pels. Lauben følger Herbert, uanset hvor han går hen.

I denne bog møder vi også figurer som: Herberts hushjælp, Emmanuella, hr. og fru Perleborg, Borgmester Bosse, Kommissær Lup, Skipper Anker, Lille Havørn samt tyvene Per og Ib.

I alle bøgerne er der et mysterie, som Herbert løser sammen med sine venner og med hjælp fra folk på Perleøen.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere