Himmelsk føde og forbuden frugt

Undertitel: Bibelselskabets Håndbibliotek
Forfatter: Anne Katrine de Hemmer Gudme
Serie: Bibelselskabets Håndbibliotek
Sider: 136
Omslag: Hæftet
Forlag: bibelselskabet

Hvad spiser man i Bibelen? 
Svaret på det spørgsmål kan gøre os en del klogere, for mad er ikke bare mad, men en alvorlig sag. Mad afslører, hvem vi er og hvor vi kommer fra, og ligesom i dag bruges mad i Bibelen både politisk, religiøst og som identitetsmarkør. 
HIMMELSK FØDE OG FORBUDEN FRUGT er en kulinarisk rejse ind i Bibelens spisekammer. Undervejs serveres alt fra offerdyr og menneskekød til raw food og vin. 
BIBELSELSKABETS HÅNDBIBLIOTEK er en serie af små fagbøger, der udforsker væsentlige temaer og begreber i Bibelen. Forfatterne er eksperter på deres områder, og bøgerne er skrevet i et sprog, som man kan forstå. 

Fakta om bogen
Titel: Himmelsk føde og forbuden frugt
Undertitel: Bibelselskabets Håndbibliotek
Forfatter: Anne Katrine de Hemmer Gudme
Serie: Bibelselskabets Håndbibliotek
Sider: 136
Omslag: Hæftet
Forlag: bibelselskabet


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere