Hjælp til Arnold Busck-kunder

En hjælpsom boghandlerbranche. De to boghandlerkæder i Indeks Retail tilbyder at bytte bøger og andre varer købt i en butik den konkursramte Arnold Busck-kæde.

Har du en gave, du vil have byttet, eller har købt en vare, du har fortrudt, i en Arnold Busck-butik, kan du bytte den hos boghandlerne i butikker i enten Bog & idé-kæden eller i butikkerne i BOGhandler-kæden.

Der gælder samme krav, som hvis varen, der skal byttes, var en af Indeks Retails boghandlere:

Enten skal varen være forsynet med et byttebevis, eller også skal kunden kunne fremvise bon. Varen skal byttes inden for 365 dage. Tilbuddet fremgår af en pressemeddelelse på Indeks Retails webside.

Overtage (dele) af konkursbo?

I sidste uge adspurgte BogMarkedet advokat Peter P.W. Krarup, der er er kurator for konkursboet Arnold Busck, om dele af den konkursramte kæde kan leve videre under andre former:

”Lige nu arbejder vi med flere interesserede aftagere af såvel webshop som butikker, så der er gode muligheder for, at noget vil kunne reddes i en eller anden form,” svarede han.

MediaWatch har fulgt op på sagen, men adm. direktør i Indeks Retail, Marianne Lyngby Pedersen, ønsker ikke at kommentere, hvorvidt Indeks Retail er mulig aftager.

  

Foto: iStock/Getty Images.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere