Hollyland

Forfatter: Martin Dan Rasmussen
Sider: 401
Omslag: Hæftet
Forlag: Forlaget Valeta

Den berømte og berygtede showbusinessagent Vincent Benedict mødes med den unge forfatterinde Zoey Ramone, for at fortælle om sin stormfulde affære med kollegaen Graciella Cataleya.
I årene 2005-2015 i et pre-#metoo Hollywood, huserede Vincent under kælenavnet, The Wolf, hvor han ikke bare sikrede deals til sine klienter gennem suspekte metoder, men også får deres problemer til at forsvinde, uanset om der er tale om mord, sexskandaler, stofmisbrug eller værre.
Mens The Wolfs vilde eventyr, hvor klienters liv enten blev skabt og ødelagt, og som til tider henlagde det meste af Hollyland i kaos, udadtil handlede om at komme til tops i en branche, hvor konkurrencen er nådesløs, så handlede det for Vincent ligeså meget om at vinde kollegaen, Graciella Cataleyas, hjerte.
For Vincent er Graciella mere end en kvinde. Hun er en gudinde, hans livs kærlighed og også hans største rival.  De forsøgte ikke bare at ødelægge hinandens og den anden klienters liv i bestræbelser på at overgå den anden og nå til tops i branchen, men var også erotisk besat af hinanden. En usund og destruktiv besættelse for dem begge.


Skrevet om forfatterens første roman “KBH Noir”:
“Alt i alt en særdeles lovede debut, og romanen anbefales til læsere, som ynder den mere barske og hårdkogte krimi.”Litteratursiden
“Et København i et Danmark, der harværet gennem en slags revolte, og hvor lovene og moralen ikke længere er, hvad de var. En tilstand der er uhyggelig at tænke på. Men også en virkelighed, der ikke er svær at forestille sig, hvis man er ramt af paranoia og angst, der skabes af mediernes omtale af bandekrig og tilfældig vold.”Politiken

Fakta om bogen
Titel: Hollyland
Forfatter: Martin Dan Rasmussen
Sider: 401
Omslag: Hæftet
Forlag: Forlaget Valeta


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere