Hverdagsglæde

  • Nye udgivelser
  • 30/03/2017
  • Turbine

Undertitel: 24 sikre veje til at skrue op for hverdagsglæden
Forfatter: Lisbeth Fruensgaard
Sider: 72
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

”Glæden er et valg. Så simpelt – og alligevel så svært. For når glæden er et valg, kræver det jo, at vi aktivt vælger den til frem for blot at betragte den som noget, der bare er der på gode dage og ikke er der på mindre gode dage.”

I 24 kapitler skriver Lisbeth Fruensgaard en smuk lille gavebog om glæde i hverdagen, og hvad vi kan gøre for at skrue den i vejret – og hvordan vi kan undgå alle de små ubalancer, forhindringer og udfordringer, der stjæler vores glæde.

Under overskrifter som Skru op for romantikken, Slip den dårlige samvittighed, Hold fokus på det, du kan gøre noget ved og Nå dine mål med nydelse kommer Lisbeth Fruensgaard hele vejen rundt omkring hverdagslivets både private og arbejdsmæssige sider og giver gode og konkrete råd til små justeringer i måden at tænke og agere på, der kan gøre en stor forskel i forhold til at opleve mere glæde i hverdagen.


Om forfatteren
Lisbeth Fruensgaard har siden 2006 været indehaver af virksomheden Lisbeth Fruensgaard Coaching, hvor hun har guidet hundredvis af mennesker ud af stress og vist dem vejen til en hverdag med ro, glæde og overskud. Hun er oprindelig uddannet cand.negot., men har siden uddannet sig til coach, stresskonsulent og mindfulnesstræner.

Lisbeth har tidligere udgivet bøgerne:
Tag dig nu sammen, skat – bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af alvorlig stress eller angst
Det er nu eller aldrig – få mere tid og overskud til familien

Fakta om bogen
Titel: Hverdagsglæde
Undertitel: 24 sikre veje til at skrue op for hverdagsglæden
Forfatter: Lisbeth Fruensgaard
Sider: 72
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere