Hvis jeg overlever det her - bliver det en god historie

  • Nye udgivelser
  • 23/05/2019
  • Turbine

Forfatter: Henrik Egede-Lassen
Sider: 350
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

’Hvis jeg overlever det her, bliver det en god historie’ er sprængfyldt med eventyr, grænseoverskridende påfund og vanvittige situationer. Bogen ville være aldeles utroværdig, hvis den havde været fiktion. Men naturfotograf, foredragsholder og tv-vært Henrik Egede-Lassens beretning om sit liv og karriere er 100 % sandfærdig, selv om man kniber sig i armen, mens man læser.
Bogen er både en underholdende fortælling om møder med løver, galninge, slanger, kannibaler, hajer og meget andet. Men den er også en tankevækkende, til tider grotesk og meget morsom fortælling, om hvordan tilfældigheder, held, vovemod og dødsforagt kan føre en person i retninger, som ingen kunne forudse, slet ikke forfatteren selv.
Henrik skriver om en turbulent barndom, hvor fantasien oftest var vigtigere end virkeligheden, og om en ungdom, hvor længslen efter fjerne horisonter ikke sjældent stod i vejen for både kærlighed og fornuft. Henrik ville langt ud i verden. For enhver pris. En kombination af ureflekteret stædighed og en bizar lyst til at opsøge farlige dyr førte den næsten voksne Henrik ind i rejsebranchen. Uden hverken uddannelse eller erfaring begyndte han en karriere som safarileder.
Resten er historie.
Og hvilken historie!

Fakta om bogen
Titel: Hvis jeg overlever det her - bliver det en god historie
Forfatter: Henrik Egede-Lassen
Sider: 350
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere