Hvor creepy!

  • Nye udgivelser
  • 01/12/2016
  • Turbine

Forfatter: Crispin Boyer
Originaltitel: That's creepy!
Originalsprog: eng
På dansk ved: Tommy Heisz
Sider: 176
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine

Hvor creepy!

 

Nu kan du få fingrene i bogen, der får dig til at ryste af skræk og tude af grin. Rumvæsenet Ruth og Agent Gys-og-gru er dine guider gennem 176 sider med alverdens mærkelige og uhyggelige historier.  De hjælper dig også med at fakta-tjekke historierne, så du kan gennemskue, hvad der er det rene sludder.

 

Bogen er delt ind i 8 grufulde fulde kapitler, der handler om alt fra blogsugere, rumvæsner og urolige ånder – eller spøgelser om du vil. Bogen er spækket med fotos og illustrationer, som hjælper fantasien og forståelsen på vej. Nogle af dem er meget grufulde, så det er måske ikke bogen, der skal læses som godnatlæsning. Men på den anden side, så er der også nogle virkelig sjove billeder og historier, som kan være udmærkede at falde i søvn på. Så det er lidt som at spille i lotteriet at åbne bogen: Vil du ryste af skræk – eller tude af grin?

 

Crispin Boyer, der også har skrevet en bog om klamme ting, har samlet og gengivet alle de vanvittige historier. Om varulve, Bigfoot, Bermuda-trekanten og UFOer. Og hans gengivelser er spændende og efterlader en med spørgsmålet: Kan det virkelig passe? Og så er det jo godt, at de to guider hjælper en med at stille de kritiske spørgsmål.

Fakta om bogen
Titel: Hvor creepy!
Forfatter: Crispin Boyer
Originaltitel: That's creepy!
Originalsprog: eng
På dansk ved: Tommy Heisz
Sider: 176
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere