I kulissen

Forfatter: Kirsten Vaupel
Sider: 304
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Anne Koch Rasmussen
Omslagsillustrator: Hans-Georg Møller
Forlag: Forlaget mellemgaard

Operakompagniet er på turne med Mozarts opera Così fan tutte.    Efter en veloverstået premiere i Aarhus er operakompagniet kommet til Viborg, hvor uforklarlige uheld pludselig rammer forestillingen. Uheld, der kunne få fatale følger. Ingen kan forklare de mærkelige hændelser, men flere i kompagniet kommer under mistanke. Sangerne er eminente på trods af indbyrdes stridigheder, og musikken begejstrer publikum. Men ondskaben lurer i kulissen og kulminerer i et bestialsk giftmord.     Men hvem er morderen?       
Uddrag af bogen  Det glitrende morgenlys over Viborg Sø står i grel modsætning til det grusomme syn, der har mejslet sig ind på Sophies nethinde. En forvreden krop, rædselsslagne øjne i et ansigt stivnet i et karikeret dødsgrin.    Natten har været frygtelig. Hun vågnede badet i sved klokken halv seks og måtte bare ud at løbe. Spisesedlen havde skreget det ud.   Bestialsk mord i kulissen!   Operakompagniet var ankommet til Viborg fem dage tidligere, dagen efter en meget vellykket premiere på Così fan tutte i Aarhus.
Om forfatteren Kirsten Vaupel (f. 1944) er uddannet operasanger fra Konservatorium der Stadt Wien og har bl.a. været tilknyttet Den Jyske Opera i 15 år. Hun har optrådt i store dele af Europa, medvirket i Ingmar Bergmans filmatisering af Tryllefløjten samt i adskillige radio- og tv-udsendelser. Hun er også med i Swing Sisters sammen med Lise-Lotte Norup og Kirsten Siggaard. Hun debuterede som romanforfatter i 2012 med Forellekvintetten, i 2014 udkom Dønningerne, og i 2017 udkom hendes tredje roman, Aben på skulderen.

Fakta om bogen
Titel: I kulissen
Forfatter: Kirsten Vaupel
Sider: 304
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Anne Koch Rasmussen
Omslagsillustrator: Hans-Georg Møller
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere