Iværksættere med vokseværk: Lix søger otte nye medarbejdere

Der sker meget omkring iværksættervirksomheden Lix Technologies for tiden. I starten af februar lancerede Lix sin streamingtjeneste med fagbøger målrettet studerende. Siden har folkene bag Lix fortsat arbejdet hårdt for at opbygge det community af studerende omkring tjenesten, der er bærende for selve idéen.
Nu søger Lix Technologies hele otte nye medarbejdere. I går begyndte rekrutteringen, som gerne skal skaffe Lix; én e-commerce manager, én forlagsansvarlig, to-tre frontend udviklere, én-to backend udviklere samt én UX designer.
"Siden vi gik live for halvanden måned siden, har vi virkelig fået bekræftet, at de studerende ser lyset i Lix, og vi har fået mange positive tilkendegivelser fra både studerende og undervisere. Vores største udfordring ligger i at kunne understøtte de mange bogforespørgsler og ikke mindst få færdiggjort vores product-roadmap til 1. september. Det har været en helt fantastisk tid, hvor vi har brugt mange hundrede timer sammen med de studerende for at skabe en platform til deres behov," siger Kasper Krog, som er CCO og medstifter af Lix Technologies.

Det omtalte product-roadmap er Lix’ udviklingsplan for fremtiden. Stillingsopslagene kan findes på Ofir.dk. 

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere