Jørn Bach formand igen

På Bog & idés generalforsamling har man valgt ny formand. Jørn Bach der indtil for et år siden var formand, genindtræder på denne post, hvor han afløser Lene Kørnov Rasmussen, Bjerringbro, der i efteråret afløste Anders Søgaard Kristensen, Aalborg.Desuden er Tina Lyng, Odense, blevet nyvalgt til bestyrelsen i stedet for Mogens Lorentzen, Haderslev, mens Jørgen Schmidt, Skanderborg og...

På Bog & idés generalforsamling har man valgt ny formand. Jørn Bach der indtil for et år siden var formand, genindtræder på denne post, hvor han afløser Lene Kørnov Rasmussen, Bjerringbro, der i efteråret afløste Anders Søgaard Kristensen, Aalborg.
Desuden er Tina Lyng, Odense, blevet nyvalgt til bestyrelsen i stedet for Mogens Lorentzen, Haderslev, mens Jørgen Schmidt, Skanderborg og Leif Bach Sørensen, Silkeborg, fortsætter.
Jørn Bach syntes ikke, han kunne sidde flere opfordringer til at genindtræde som formand overhørigt, og han påpeger, at ændringerne i bestyrelsen er sket helt uden dramatik, men at der nu vil blive sat endnu mere turbo på. »Det er en handlekraftig bestyrelse, der i samarbejde med den nye bogindkøber, Jens Bertelsen, vil synliggøre bøgerne endnu mere,« udtaler den nye formand.
6/7 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere