Jakob Malling Lambert bliver forlægger på People´sPress

Tidligere adm. direktør for Rosinante & Co. tiltræder i foråret 2020 som forlægger hos People´sPress.

“Med ansættelsen af Jakob Malling Lambert får vi en meget stærk profil til People’sPress. Han vil sætte sit præg på forlaget og tilføje ny spændvidde til forlagets brede vifte af stærke historier til nutidens læsere og lyttere,” fortæller adm. direktør Tine Smedegaard Andersen i en pressemeddelelse.

Jakob Malling Lambert har gennem sine mange år i bogbranchen opbygget et stort netværk, både i Danmark og internationalt. På People’sPress skal Jakob Malling Lambert arbejde med danske skønlitterære udgivelser og med at afsøge nye muligheder for at forbinde forfattere og læsere på tværs af analoge og digitale platforme.

Tine Smedegaard Andersen fortæller videre:

“Meget få forlæggere kan som han kombinere den legende lethed og sans for den brede fortælling med en faglig tyngde, der er legendarisk. Hans erfaring og interesse spænder fra det internationale til det danske, fra de underholdende genrer til de krævende klassikere. Han er en meget erfaren redaktør; han taler lige godt med kunder og kendere, og hans passion for alle slags forfattere og fortællinger er enorm."


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere