Jeppe Bangsgaard ny pressemedarbejder hos Gutkind Forlag

Den 14. december 2020 tiltræder kulturjournalist Jeppe Bangsgaard i en nyoprettet stilling som pressemedarbejder hos Gutkind Forlag.

”I 2021 udvider Gutkind sit udgivelsesprogram betragteligt, dels med flere end dobbelt så mange titler til voksne som i år, dels med de første udgivelser i en ny linje til børn og unge.

Som kvalitetsforlag lægger vi vægt på at præsentere alle udgivelser oplysende og indbydende for boghandlere, for pressen og for læserne, og jeg kan ikke tænke mig nogen bedre end Jeppe Bangsgaard til at gøre det sammen med pressechef Mette König og hendes hold. Jeppes professionelle baggrund og ikke mindst hans publicistiske
værdier og interesser er som skabt til Gutkind,” siger forlagsdirektør Jacob Søndergaard.


Jeppe Bangsgaard (f. 1982) er uddannet journalist og har i mere end 10 år arbejdet med formidling af litteratur. Han har blandt andet været litteraturredaktør på Berlingske og før det virket som kulturjournalist samme sted, samt været interviewer og moderator til litterære arrangementer. Senest har han udgivet en bog om Nordens forfattere, 'Værksteder – at skrive i lys og mørke', der udkom i efteråret.


Jeppe Bangsgaard udtaler:

“Jeg er rigtig glad for at være blevet en del af holdet på Gutkind, der på under et år har etableret sig som et af Nordens vigtigste og mest interessante forlag. Jeg har stor sympati for forlagets ånd og profil, ikke mindst kærligheden til den nordiske litteratur. Litteraturen er helt afgørende for vores nordiske fællesskab, og det vil jeg meget gerne arbejde for.”

---

Foto: Martin Reinhard.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere