To julekataloger fra Gyldendal Bogklub

Gyldendals Bogklub udsendte i oktober et medlemsblad, hvor man i en stor annonce skrev »Glæd dig til Gyldendals Bogklubs store flotte julenummer med masser af tilbud til uimodståelige nyheder.« Her havde man også afbilledet Gyldendals Bogklubs Store Julekatalog 2010. Så vidt så godt. Imidlertid blev dette julekatalog ikke tilbudt til de bogklubkunder, der får deres bøger gennem en...

Gyldendals Bogklub udsendte i oktober et medlemsblad, hvor man i en stor annonce skrev »Glæd dig til Gyldendals Bogklubs store flotte julenummer med masser af tilbud til uimodståelige nyheder.« Her havde man også afbilledet Gyldendals Bogklubs Store Julekatalog 2010. Så vidt så godt.

Imidlertid blev dette julekatalog ikke tilbudt til de bogklubkunder, der får deres bøger gennem en boghandel, hvilket har skabt en del surhed hos disse medlemmer, fordi de var stillet kataloget i udsigt. Nu meddeler Gyldendals Bogklub, at der kommer et julekatalog ud til boghandlernes medlemmer, men med færre sider og færre varer. »Det skyldes, at de rabatter, vi opererer med til de direkte medlemmer, ikke kan håndteres via BiBi eller i Bogportalen,« siger Tine Weppler.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere