Julen varer længe ...

Forfatter: Francesca Hornak
Originaltitel: Seven Days of Us
Originalsprog: eng
På dansk ved: Rebekka Hjelholt Svendsen
Sider: 429
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Caroline Asferg Madsen
Forlag: Alhambra

»Jeg ELSKEDE den! Varm og menneskekærlig, sjov og sørgelig og med et fantastisk plot fyldt med uventede drejninger. 'Julen varer længe ...' er en gennemført nydelse at læse fra start til slut. Francesca Hornak er et ægte talent. Helt igennem skøn!«
– Marian Keyes

Det er jul, og for første gang i mange år er familien Birch samlet under ét tag. Selv Emma og Andrews ældste datter, der normalt er ude for at redde verden, er rejst hjem til familiehuset nord for London. Men Olivia er kun kommet, fordi hun var nødt til det. Efter flere måneder i epidemiramte Liberia er hun tvunget til at tilbringe juleugen i karantæne – sammen med sin familie.

I de næste syv dage bliver familien Birch afskåret fra omverdenen og tvunget ind i hinandens liv. Mens Olivia kæmper med sit kulturchok, har resten af familien deres at se til. Lillesøster Phoebe er travlt optaget af bryllupsplaner, men opfører hendes forlovede sig ikke lidt mærkeligt? Emma er fast besluttet på at skjule sin kræftdiagnose, og Andrew har netop modtaget en e-mail fra en voksen søn, han ikke anede noget om.

Snart begynder hemmelighederne at sive ud, og alle opdager, at de ikke ved helt så meget om deres familie, som de gik og troede. Det bliver en lang juleuge …

'Julen varer længe ...' inviterer dig til jul hos en familie, der måske har endnu flere problemer end din egen. Det er en lun og charmerende, men også bidende roman om at lære sig selv og sine nærmeste bedre at kende, fortalt med humor, indsigt og masser af overraskelser i julesokken.

Fakta om bogen
Titel: Julen varer længe ...
Forfatter: Francesca Hornak
Originaltitel: Seven Days of Us
Originalsprog: eng
På dansk ved: Rebekka Hjelholt Svendsen
Sider: 429
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Caroline Asferg Madsen
Forlag: Alhambra


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere