Kærlighedens Lænker

Forfatter: An-Magritt Wibell Nygaard-Ech
Originaltitel: Kærlighedens Lænker
Sider: 386
Omslag: Paperback
Omslagsgrafiker: Maja Iben Juhl
Forlag: Three Leaves Publishing

"Kærlighedens Lænker" er et Psykologisk Thriller Drama - med rod i virkeligheden. 
Da bogen udkom første gang i 2009 – skrevet under pseudonymet ”DINA” - på forlaget Lindhardt og Ringhof, solgte den 6000 eksemplarer på bare få uger.I dag står forfatteren An-Magritt Wibell Nygaard-Ech stærkt frem og håber at historien vil inspirere flere kvinder til at turde bryde med deres personlige "lænker".
Bogen kommer derfor nu i en ny og opdateret udgave hos forlaget Three Leaves Publishing, med bl.a. et helt nyt indledende og afsluttende kapitel. Det er en bog der tager et vigtigt - og desværre stadig meget aktuelt - tema op om psykisk terror, magtmisbrug, manipulation og overgreb når en psykopat styrer og dominerer forholdet. 
I dag lever over 30.000 kvinder årligt i voldelige forhold, og desværre er hjælpen og støtten til disse voldsramte kvinder og børn alt for mangelfuld. 
Forfatterne er i stand til, på mest indlevende vis, gennem hovedpersonen Dina, at beskrive og sætte ord på hvad mange af de voldsramte kvinder lever i og med - men formår samtidig, ved at følge Dina hele vejen igennem og ud på den anden side, at give håb og tro på, at det kan ændres og lykkes at bryde ud.  
Beskrivelse:
"Kærlighedens Lænker" er en stærk historie om et forfærdeligt og meget aktuelt tema. Forfatteren fortæller på indlevende og direkte vis om kvinden hvis forelskelse endte i et mareridt. Den perfekte mand Dina faldt for var psykopat, og langsomt men sikkert nedbrydes hun og holdes i et jerngreb i et ægteskab som er både farligt og destruktivt. Manden Jess dominerer forholdet og nedgør, manipulerer og piller den ellers stærke kvinde ned, bid for bid. Løgne, ydmygelse og vold af psykisk og fysisk karakter udgør hverdagen for Dina. Alt for sent i ægteskabet går det op for Dina, hvad det er hun er fanget ind i, og at manden hun elsker og ser op til, snyder, lyver og bedrager. Hun holdes nede med trusler og ydmygelser, og Jess’ manipulation. Hun vikles ind i et spind af løgne, angst og bedrag, og finder først viljen til at ville ud og væk, da volden og terroren for alvor også rammer hendes søn. Det er en fortvivlet og desperat kamp for at tro på sig selv og finde støtte og mod til at kæmpe sig fri af de lænker der strammer og holder hende hos Jess. Men der ER håb! Og den støtte og hjælp der kommer til Dina, er fra en noget uventet kant …"
Uddrag af anmeldelser:  
"... Jeg har aldrig forstået, hvorfor kvinder vælger at blive i et voldeligt ægteskab, men efter at have læst denne bog, har jeg fået forståelse for, at det ikke er nemt at finde styrken til at sige fra. Til alle jer, der også har tænkt eller tænker om voldsramte kvinder: Hvorfor går I ikke bare jeres vej?  - Læs bogen!!"    (SofiesVerden, blog)
"... og det er også et fællestræk for de autentiske beretninger om voldelige ægteskaber som "Fra helvede til Mors" og "Fanden og hans pumpestok" – at kvinden fortsætter forbløffende og helt absurd længe i forholdet, efter at manden har slået, snydt, løjet. Også selvom barnet er berørt." (5 stjerner, Bogvaegten.dk)

Fakta om bogen
Titel: Kærlighedens Lænker
Forfatter: An-Magritt Wibell Nygaard-Ech
Originaltitel: Kærlighedens Lænker
Sider: 386
Omslag: Paperback
Omslagsgrafiker: Maja Iben Juhl
Forlag: Three Leaves Publishing


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere