Kaaber solgt til Andersens Antikvariat

På en net-auktion hos Bruun Rasmussen blev Kaabers Antikvariat med over 52.000 registrerede bogtitler, billeder og landkort solgt for 260.000 kr. til Andersens Antikvariat i Glostrup. Antikvariatet var vurderet til mellem 300.000 og 400.000 kr. Andersens Antikvariat er udelukkende netbaseret, og det har eksisteret i omkring ti år. »Jeg har ikke nogen baggrund som boghandler. Det...

På en net-auktion hos Bruun Rasmussen blev Kaabers Antikvariat med over 52.000 registrerede bogtitler, billeder og landkort solgt for 260.000 kr. til Andersens Antikvariat i Glostrup. Antikvariatet var vurderet til mellem 300.000 og 400.000 kr. Andersens Antikvariat er udelukkende netbaseret, og det har eksisteret i omkring ti år.

»Jeg har ikke nogen baggrund som boghandler. Det begyndte med, at jeg var træt af mit job, og så satte jeg hele min private bogsamling til salg på nettet,« siger Niels Andersen til BogMarkedet. »Hvornår de mange bøger fra Kaaber bliver tilgængelige på nettet, er ikke til at sige. Det må tage den tid, det tager,« siger Andersen, der i øjeblikket er ved at flytte de mange bøger fra Skindergade til Glostrup.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere