Kampen mod de fattige: Nye fronter forstærker global ulighed

  • Nye udgivelser
  • 12/10/2017
  • Saga

Forfatter: Knud Vilby
Originaltitel: Kampen mod de fattige: Nye fronter forstærker global ulighed
Sider: 124
Omslag: Hæftet
Forlag: Saga

I denne debatbog, om den ulige konkurrence i den globaliserede verden, diskuteres de menneskelige og økonomiske omkostninger som nutidens konkurrenceparadigme er skyld i. Et paradigme, der i sidste ende kan vise sig at være ødelæggende for de rige lande selv.

Forord af den tidligere minister, formand for Socialdemokraterne og næstformand for Folketinget Svend Auken (1943-2009).

Knud Vilby (f. 1942) er en dansk forfatter, journalist, redaktør, foredragsholder og samfundsdebattør. Knud Vilby har i mange år specialiseret sig inden for økonomiske, økologiske, sociale og arbejdsmarkedsrelaterede forhold nationalt som globalt, hvor Afrika har haft et særligt fokus.

Knud Vilby været i spidsen for den danske UNESCO Nationalkommision, for Mellemfolkeligt Samvirke og Dansk forfatterforening foruden været aktivt medlem hos en lang række bestyrelser.

Knud Vilby har modtaget flere priser og legater. Blandt andet Kristian Dahls Mindelegat, Columbus-Prisen, PH-Prisen og Carsten Nielsen Legatet.

"Når man bliver klogere på problemerne, bliver man også klogere på løsningerne - og man bliver bestemt klogere af Knud Vilbys lille bog." -Christian Friis Bach, Information

"Hans [Knud Vilbys] bog er et velargumenteret kampskrift til forsvar for verdens fattige og mod grådigheden og selvtilstrækkeligheden i de rige lande. Den henvender sig til alle, der interesserer sig for politik og forholdene i den store verden." -Knud Weile, Biblioteksudtalelse

Fakta om bogen
Titel: Kampen mod de fattige: Nye fronter forstærker global ulighed
Forfatter: Knud Vilby
Originaltitel: Kampen mod de fattige: Nye fronter forstærker global ulighed
Sider: 124
Omslag: Hæftet
Forlag: Saga


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere