Karens kampe

Undertitel: som jeg husker dem
Forfatter: Karen Møller
Sider: 303
Omslag: Indbundet
Forlag: Frydenlund

Et usædvanligt kvindelig bliver udfoldet her i tidl. borgmester Karen Møllers erindring.

Karen Møller blev født i 1937 og et 'normalt' kvindeliv i den generation var ensbetydende med skolegang, ud at tjene, ægteskab og børn. Og Karen gik da også både i skole og kom ud at tjene. Men derefter gik hun ad et helt andet spor end sine jævnaldrende.

Karen Møller tog på universitetet, læste økonomi og begyndte en lang og broget karriere i Forbrugerrådet, i EF, som kvindesagsforkæmper, borgmester i Karlebo Kommune, valgobservatør i Sydafrika og meget mere. 

Hudløst ærligt fortæller Karen Møller i Karens kampe om tiden som borgmester, om korruption i 1970'ernes offentlige Danmark, om den livslange kamp for ligestilling samt ikke mindst om venner, modstandere, kærester og fjender.

Karen Møller har stået ansigt til ansigt med mange uretfærdigheder, men hun er altid gået til verden med stor lyst og er aldrig holdt op med at kæmpe. Med bred horisont og uudtømmelig varme fortæller hun sin egen historie og ser både sejre og nederlag i øjnene. Det er en bog til alle med interesse for Danmarks udvikling og historie og for, hvordan man er menneske midt i det hele.

Fakta om bogen
Titel: Karens kampe
Undertitel: som jeg husker dem
Forfatter: Karen Møller
Sider: 303
Omslag: Indbundet
Forlag: Frydenlund


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere