Ken Follett konkurrence om læsning på Den Evige Ild

Den walisiske forfatter Ken Follett, der næppe behøver nogen nærmere præsentation, er snart klar med den tredje bog i Kingsbridge-serien. Sammen med sit forlag og den digitale bogklub-platform, The Pigeonhole, udlodder han nu 300 pladser i et læserpanel, der får lov til at læse den længe ventede treer før alle andre.

 Kingsbridge-serien startede med Folletts internationale gennembrudsroman, Jordens Søjler, i 1989. Først i 2007 udkom efterfølgeren, Uendelige Verden, og nu, efter yderligere ti års ventetid, kommer den tredje bog, der får den danske titel Den Evige Ild. Den engelske udgave udkommer den 21. september. Hvis man er meget heldig, kan man dog få lov at læse Den Evige Ild en hel måned før, og endda få muligheden for at diskutere den med forfatteren selv!

På forlaget Pan Macmillans hjemmeside kan man, blot ved at skrive sit navn og sin mailadresse, deltage i konkurrencen og så ellers krydse fingre for, at man bliver en af de 300 heldige. Gør man det, vil man modtage bogen løbende. Man får en ny del af bogen tilsendt digitalt hver anden dag, og der er femten dele i alt. Follett og forlaget antager, at det tager omtrent tre kvarter at læse hver del. Man får også adgang til en lukket og særdeles eksklusiv bogklub på The Pigeonhole, hvor man kan udveksle meninger med de 299 andre heldige vindere, og med selveste Ken Follett. Follett vil bidrage med historier om romanens tilblivelse, fortælle anekdoter fra forfatterlivet og besvare læsernes spørgsmål om Kingsbridge-universet.

Konkurrencen løber indtil den 18. august og kan findes her: http://pages.panmacmillan.com/acolumnoffireuk/

Pigeonhole-konkurrencen er ikke det eneste spændende, der sker for Ken Follett-fans i øjeblikket. Et berettende computerspil, baseret på Jordens Søjler, bliver lanceret på spiltjenesten Steam den 15. august. Det er et 2D eventyrspil, hvor man spiller sig igennem handlingen i den første Kingsbridge-bog.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere