KLOG AF SKADE

  • Nye udgivelser
  • 15/03/2017
  • Turbine

Undertitel: Viden om den mentale inderside, når sportsskaden rammer
Forfatter: Peter Borberg & Thorsten Asbjørn Lauritsen
Sider: 200
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

Hvad sker der på den mentale inderside, når du rammes af en sportsskade? Hvad stiller du op med usikkerheden og de mange ubekendte spørgsmål, når du pludselig står udenfor?

Den mentale bagage til at håndtere en sportsskade ser vidt forskellig ud.
Klog af skade – mental afmagt og opbygning når sportsskaden rammer handler om sportens mentale indersider, og om hvordan du bedst kommer gennem det korte eller langvarige skadesforløb.

Om hvordan du bliver klog af skade.

I bogen løfter en række idrætsudøvere sløret for den mentale kamp, som har udspillet sig under svære skadesforløb. Det er bl.a. svømmeren Rikke Møller Pedersen, som var ved at misse OL, fodboldspilleren Flemming Povlsen og kuglestøderen Joachim B. Olsen, som begge måtte indstille deres karrierer på grund af skader. Håndboldspillerne Rasmus Lauge og Trine Nielsens hårde kampe, tidligere landstræner Ulrik Wilbek med anvisninger på skadeshåndtering til landets idrætsklubber.

Det er en masse professionelle og glade amatører, der fortæller om de svære og lærerrige processer ved skader. Og så er det triatleten Camilla Pedersen, som på mirakuløs vis kæmpede sig tilbage til verdenstoppen efter svære skader på hjerne og krop.

Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark, der bidrager med den nyeste ekspertviden om sportsskadens mentale side.

Fakta om bogen
Titel: KLOG AF SKADE
Undertitel: Viden om den mentale inderside, når sportsskaden rammer
Forfatter: Peter Borberg & Thorsten Asbjørn Lauritsen
Sider: 200
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere