Knogleurene

Forfatter: David Mitchell
Originaltitel: The Bone Clocks
Originalsprog: eng
På dansk ved: Steffen Rayburn-Maarup
Sider: 500
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress

I seks dele følger vi Holly Sykes: Fra hun som teenager i 1984 løber hjemmefra, til hun tres år senere lever i det vestlige Irland med sit barnebarn, og verden er ved at gå under af klimaforandringer. Omkring hende udspiller en blodig krig sig mellem to grupper af halv-udødelige – en voldelig kult af sjæleædere og en lille gruppe oprørere ledt af Doctor Marinus, der også optræder i andre af David Mitchells romaner. Til at begynde med virker Holly Sykes som et tilfældigt og intetanende vidne til denne krig, men som hendes liv skrider frem, bliver det mere og mere tydeligt, at hun har en uvurderlig rolle at spille.

 

David Mitchell er prisvindende kultforfatter, der har sit helt eget publikum. Her er han tilbage i den genre, som flest kender og elsker ham for – den ambitiøse, legende roman, der springer i tid og mellem personer og bryder virkeligheden med fantastiske elementer. Knogleurene har modtaget en række priser og var longlistet til Bookerprisen.

Prisvindende David Mitchell er tilbage med en roman, der ligesom "Skyatlas" leger med tid, litterære genrer og overnaturlige elementer.

"Er Knogleurene den mest ambitiøse roman, der nogensinde er skrevet eller bare den mest Mitchell-agtige? … En sand bedrift." – Publishers Weekly

Fakta om bogen
Titel: Knogleurene
Forfatter: David Mitchell
Originaltitel: The Bone Clocks
Originalsprog: eng
På dansk ved: Steffen Rayburn-Maarup
Sider: 500
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere