Knust

Forfatter: Anne Mette Kirk
Sider: 350
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress

ADVARSEL: Selvom denne her roman er både utroligt spændende og ekstremt medrivende, indeholder den ingen gamle, sure efterforskere med rod i privatlivet og søvnissues eller friske journalistdamer med læderjakke og hård attitude, som ikke kan holde snuden for sig selv! 
En regnfuld nat efter en gymnasiefest brager en stjålet bil ind i et træ. Bag rattet sidder 19-årige Jonathan, der brutalt mister livet i ulykken. De tre andre passagerer Tanja, Phillip og Nikoline overlever. Tilbage på gymnasiet begynder Jonathans lillesøster, Mathilde, at kigge nærmere på ulykken og de fire unge, som var med.
For hvad skete der egentlig den aften til gymnasiefesten? Hvorfor havnede netop de fire elever i en stjålet bil? Og hvorfor taler ingen af de overlevende længere sammen?  
På sidelinjen begynder også den unge nyuddannede politimand Marc, der var den første på ulykkesstedet at dykke ned i sagen.  
Anne Mette Kirks debutroman Knust er en roman om at miste. Både den man elsker og sig selv. Og det er historien om at genvinde fodfæste, selvom sandheden gør ondt helt ind til benet.

Fakta om bogen
Titel: Knust
Forfatter: Anne Mette Kirk
Sider: 350
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere