Kon-Tur får William Dam med i familien

Webboghandlen Willam Dam bliver pr. 1. januar 2020 en del af boghandlerkæden Kon-Tur.

”William Dam Bog & idé, der er Bornholms største boghandel og samtidig en sværvægter på bogområdet qua webboghandlen williamdam.dk, forlader deres samarbejde med Indeks Retail for at blive en del af samarbejdet under Kon-Turs vinger.

Kædechef for Kon-Tur, Steffen Kjærulff Fjord, udtaler i en mail til BogMarkedet:

”Jeg skal være ærlig: Vi har svært ved at få armene ned over nyheden om at en så markant spiller på bogmarkedet som William Dam bliver en del af Kon-Tur fra årsskiftet. Vi oplever i år en øget interesse fra butikker i andre boghandlerkæder, som gerne vil høre mere om Kon-Tur og vores koncept med stor frivillighed og lave omkostninger."

Han fortsætter:

"Vi har i vores butiksindehavere nogle gode ambassadører som glædeligt fortæller om deres tilfredshed med at være en del af Kon-Tur, hvor der fokuseres på den lokale boghandel. Indehaveren bestemmer suverænt, hvad der sælges i deres butik.

Vores gode samarbejde med forlag og andre leverandører er medvirkende til, at vi kan skabe en kæde, der er et fornuftigt alternativ til de allerede eksisterende kædesamarbejder i boghandlerbranchen.”


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere