Konvertitten

Forfatter: Stefan Hertmans
Originalsprog: dut
Sider: 366
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress

En sand Romeo og Julie-historie og en fantastisk rekonstruktion af en utrolig rejse gennem middelalderens Europa til Egypten.   
I den provencalske landsby, hvor forfatteren Stefan Hertmans har sin sommerbolig, har folk længe talt om en jødepogrom i gamle dage og en gemt skat. Og en usædvanlig samling af jødiske dokumenter, fundet i en synagoge i Cairo, leder Hertmans på sporet af den fascinerende historie om den unge, kristne adelskvinde, Vigdis Adelaïs – senere Hamoutal, der forlod alt for sin kærlighed til en rabbis søn.    Med udgangspunkt i de historiske kilder følger Hertmans de elskendes fodspor gennem Frankrig, på flugt fra korsridderne og farens hævntørst, og fortæller om den unge Hamoutals liv, der er fuld af kærlighed og modgang, menneskelighed og had.   
”Konvertitten” er et fascinerende indblik i middelalderens kaotiske verden og i en kvindes ulykkelige kærlighedshistorie på flugt og i eksil.   
”En fortællermæssig bedrift, fuld af mørke og lys, fascinerende karakterer, livsændrende konflikter, vold og nåde.” – New York Times

Fakta om bogen
Titel: Konvertitten
Forfatter: Stefan Hertmans
Originalsprog: dut
Sider: 366
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere