Kort & godt om svære samtaler

Forfatter: Lene Flensborg
Serie: Kort & godt - Business
Sider: 96
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Hofdamerne/Lea Rathnov
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S

KORT & GODT OM SVÆRE SAMTALER er til dig, der gerne vil blive bedre til at skabe produktive dialoger og håndtere svære emner på arbejdet.

God ledelse indebærer, at man indimellem tager dialoger med sine medarbejdere om svære emner – ofte er de svære emner dem, der udfordrer medarbejderens selvopfattelse. Bliver man som leder i stand til at skabe produktive dialoger om svære problemer, bliver man også bedre til at sikre fælles forståelse og løsninger.

Formålet med denne bog er at gøre ledere bedre til at gennemføre svære samtaler til gavn for både lederen og medarbejderne. Du bli­ver præsenteret for den vigtigste viden om, hvordan du forbereder, gennemfører og følger op på de svære samtaler på arbejdet.

Gennem hele bogen finder du konkrete metoder, eksempler og råd, som tilsammen giver dig inspiration og nye strategier til at hånd­tere de samtaler, du måske har en tendens til at undvige.

Bogen er relevant for ledere og alle andre, der løser opgaver og ska­ber resultater i samarbejde med andre.

Om forfatteren:
Lene Flensborg er erhvervspsykolog og specia­list i leder- og talentudvik­ling. Hun er partner i Organisation ApS, der arbej­der med strategi, ledelse, organisationsudvik­ling, teams og samtaler. I en årrække har hun også selv været leder som partner og direktør i en konsulentvirksomhed. Forfatter til flere bøger om ledelse blandt andet Håndbog i god ledelse (2016) og Ledelse opad (2017).

Fakta om bogen
Titel: Kort & godt om svære samtaler
Forfatter: Lene Flensborg
Serie: Kort & godt - Business
Sider: 96
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Hofdamerne/Lea Rathnov
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere